Sarhoşken Netflix'ten Neler İzlenir?

 Sarhoş olduğunuzda, komik veya ilginç konuları olan filmleri veya TV şovlarını izleyebilirsiniz. Ayrıca içki içmek veya parti yapmakla ilgili filmler veya TV şovları izleyebilirsiniz.

 

Biraz sarhoş eğlencesi arıyorsanız, kontrol edebileceğiniz birkaç şey var. Komediler her zaman eğlenceli bir seçenektir ve sarhoşken daha da komiktirler. Diğer bir seçenek de komik veya aksiyon filmleri izlemek. Daha hafif bir şey arıyorsanız dramalar veya doğa tarihi filmleri izleyebilirsiniz. Sorumlu bir şekilde içtiğinizden emin olun ve ertesi gün pişman olacağınız bir şey yapmamak için fazla sarhoş olmaktan kaçının.

 

Sarhoşken Netflix'te ne izlemeli? 

 

Sarhoşken yapmayı en sevdiğim şeylerden biri Netflix izlemek. "Arkadaşlar", "Kek Savaşları", "Skandal", "Gezgin Pantolon Kardeşliği", "Diğerleri", "İyi Burger", "Şerefe" gibi şeyleri her zaman izlerim. Bu şovların en sevdiğim bölümlerinden bazıları, herkesin sarhoş olduğu ve çok eğlendiği bölümlerdir. Bu filmleri sarhoşken izlemek eğlenceli çünkü neler olup bittiğini anlayamıyorsunuz ve sonunda çok eğleniyorsunuz. Bu filmleri izlerken içki içmek kesinlikle deneyimi geliştiriyor. 

Sarhoşsam ne yapmalıyım? 

 

Konu içki içmek olduğunda, alkolün vücudunuz üzerindeki etkilerinin farkında olmak önemlidir. Alkol sizi kurutur, bu yüzden bunu önlemek için bol su içmek önemlidir. Kaybettiğiniz sıvıları yerine koymak için Gatorade gibi vitamin ve minerallerle güçlendirilmiş bir spor içeceği içmek de önemlidir. İshal veya mide bulantısı gibi mide rahatsızlığı yaşarsanız, rahatsızlığı gidermek için Pepto-Bismol veya Tums gibi reçetesiz satılan bir ürün alın. Son olarak, kafein akşamdan kalma yorgunluğunun üstesinden gelmenize yardımcı olabilir, ancak aynı zamanda mide rahatsızlığına da neden olabilir. İstenmeyen yan etkilerden kaçınmak için kafein alımınıza dikkat edin.

Sarhoşken yapılmaması gerekenler 

 Sarhoş olduğunuzda, sizi tehlikeye atabilecek hiçbir şey yapmamayı hatırlamanız önemlidir. Daha fazla içmeye yol açabilecek içki oyunlarından kaçınmalı ve ayrıca alkollü içecekleri alkolsüz içeceklerle değiştirmelisiniz. Evde bira, şarap veya sert likör bulundurmak tehlikeli olabilir çünkü ne kadar içeceğinizi kontrol edemezsiniz.

 

Bazı insanlar kendilerini daha iyi hissettirdiği için alkol almak ister. Bazı insanlar için alkol almak, hastalanma, sarhoş olma ve yasalarla başının derde girmesi gibi sorunlara da yol açabilir.

 

İnsanlar alkol aldığında midelerine gidebilir. Bir kişi çok fazla alkol içerse midesi asit üretmeye başlayabilir. Asit, yiyeceklerin sindirilmesine yardımcı olur. Bununla birlikte, alkol almak da sorunlara neden olabilir. Örneğin kusma, midede alkolün neden olduğu ağrıyı azaltmaya yardımcı olabilir. Kusma ayrıca vücudun alkolden kurtulmasına yardımcı olur.

 

Bu nedenle, insanların içtikten sonra kusmanın faydalarını bilmesi önemlidir. Bu şekilde, içmekten yaşadıkları sorunları azaltabilirler.

https://dizipal999.com/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Birlikte Online Nasıl Film İzleyebiliriz?