Birlikte Online Nasıl Film İzleyebiliriz?

 Sosyal mesafenin en katı günleri geride kalsa da itiraf etmeliyiz ki pandemi sırasında bazı alışkanlıklarımızı mutlaka canlı tutacağız. Örnek? Yatağınızdan kalkmadan en sevdiğimiz insanlarla film ve şov izleyin. Binlerce mil uzaktayken bile çevrimiçi film izlemenin en iyi yolları - Zoom'dan Tavşan'a (açıklayacağız, endişelenmeyin) - burada. Patlamış mısır hazırla.

 

1. Zoom ve Skype 

 

Kesintisiz bir akış çözümü mü arıyorsunuz? Herkesin bir filme karar verebilmesi, aynı anda oynat tuşuna basabilmesi ve minimum teknoloji gereksinimiyle görüntünün keyfini çıkarabilmesi için Zoom veya Skype gibi bir görüntülü sohbet platformu aracılığıyla bir izleme partisi planlamanızı öneririz. Zoom ve Skype'ı kullanmak için bir hesap oluşturmanız ve bir toplantı başlatmanız (veya planlamanız) yeterlidir. Bu, arkadaşlarınıza ve ailenize gönderebileceğiniz bir bağlantı oluşturur. 

2. Gaze 

 

Bu yazılım, diğer kişilerle uzaktan görüntülü sohbet ve senkronizasyon yapmanızı sağlar, yani aynı anda izliyor olacaksınız. Artıları: Son derece kullanıcı dostudur, bu da çocuklarınızın arayüzde gezinmede sorun yaşamayacağı anlamına gelir. Eksileri: Bu, YouTube'a özgü bir hizmettir, dolayısıyla akış seçenekleriniz biraz sınırlıdır. 

3. Rave 

 

Rave benzersizdir, çünkü kullanıcıların akış hizmetlerini film izlemek için senkronize etmelerini sağlayan tek platformdur. Yalnızca ücretsiz olmakla kalmaz, aynı zamanda Netflix, Hulu, HBO Max ve daha fazlası gibi en popüler hizmetlerle de uyumludur.

 

4. Teleparty

 

Akış hizmetini izlerken abonelerin sohbet etmesine izin veren bir Google uzantısı var. Tek yapmanız gereken eklentiyi indirmek ve yayın yapmaya (ve en yeni başlıklar hakkında sohbet etmeye) hazır olduğunuzda eklentiyi açmak. "Dead to Me sahnesinde Jen'in bluzunu gördün mü? Ona ihtiyacım var...şimdi." 

 

5. Twoseven

Netflix, HBO Now, Vimeo, YouTube ve Prime Video dahil olmak üzere akış hizmetlerini bir araya getirmenize olanak tanıyan başka bir uzantıyla tanışın. Ekstra maceraperest hissediyorsanız, premium sürüm Hulu ve Disney+ izlemenize izin verir (elbette ek bir ücret karşılığında).


https://dizipal999.com/sitemap_index.xml

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sarhoşken Netflix'ten Neler İzlenir?